Kære vantro!

Jeg har lavet en lille liste over de problematikker som vi som “ikke muslimer” står overfor på det tidspunkt vi er i undertal. Dette er bare en lille smagsprøve på hvad der står i koranen.

Som note til denne liste: 77,2% af alle muslimer i Danmark tror på at Allah har skrevet koranen og den skal følges bogstavligt – det vil lige at nedenstående er lov! (kilde)

Koranen, sura 8 vers 2
Da din Herre åbenbarede for englene: "Jeg er med jer, så lad dem, der tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug af dem deres hoveder! Hug af dem hver en finger!"
Koranen, sura 9 vers 123
I, der tror! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige!
Koranen, sura 4 vers 89
De ville ønske, at I var vantro, ligesom de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag!
Hvis de vender sig bort, skal I pågribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem! Tag ingen af dem til ven eller hjælper!
Koranen, sura 2 vers 223
Jeres kvinder er pløjejord for jer, så gå til jeres pløjejord, som I vil. Læg op til jer selv, og frygt Allah! I skal vide, at I vil møde Ham engang. Bring det gode budskab til de troende!
Koranen, sura 5 vers 33
Gengældelsen for dem, der fører krig mod Allah og Hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er, at de bliver dræbt eller korsfæstet eller får deres hænder og fødder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det. Der tilkommer dem vanære i denne verden, og i den hinsidige har de en vældig straf i vente.

Klide: Børsen

Taqija er islams lovlige dispensation for at lyve overfor „vantro“,
dvs. ikke-muslimer og myndigheder, kontorer, politi og domstole. Ideen er at skabe forvirring, sløre sandheden og få modstandere til at argumentere imod hinanden, således at islams sag fremmes og personens ære reddes.