Integrationshjælp er en dødssejler

Til vores forrige møde opdagede jeg hvordan borgerne (altså dig, mig og resten af skatteyderne) betaler vilde summer for integration i blandt andet Gjellerup….. som øjensynligt ikke virker.

Vi betaler vi årligt ekstra 210.000.000,00 kroner til integrationstiltag i skolen og børnehaverne i Gellerup! Dette er et beløb som vi ekstra betaler til uintegreret børn/forældre.

Da jeg så dette vanvittige høje beløb tænkte jeg; Hvad får vi ud af dette beløb….. og hvor mange Gellerup’er har vi i Danmark? Jeg kan huske da jeg forlod folkeskolen i ’89 læste jeg en artikel i Aarhus Stiftstidende, at folkeskolen kostede 295 mill. i Aarhus Kommune og halvdelen af dette beløb gik til indvandrer i form af ekstra hjælp… altså i integrationens tegn.

Er vi ikke blevet klogere? Vi har siden ’89 postet enorme summer af penge ned i et uendelig stort sort hul og få INTET ud af det.

Hvad ville jeg bruge 210.000.000,00 kroner til i Aarhus kommune? Som det første vil jeg tænke i Børn, Uddannelse, Politi og Ældre – Vi kunne lave en mindre økonomiske revolution i disse sektorer med den mængde penge. Vi vil faktisk kunne give den service som vi betaler vores skat for. Vi kunne også bruge dem på skattelettelser til det Århusianske folk.

Vi kunne starte med at standse de integrationstiltag som er lavet i Aarhus Kommune. Det er ikke kun Gellerup, der er jo også Bispehavnen, Rosenhøj, Rundhøj, Trillegården og alle de andre steder, hvor der også bliver smidt penge ud til ingenting! Hvis vi samler alle disse penge så gætter jeg på vi snart rammer en halv mia. kroner. Derudover har vi jo også andre integrationstiltag som ikke omhandler børnehaver og skoler – dem har jeg dog ingen priser på….. men jeg gætter på, at det ikke er billigt….. og det har stået på i 40 år!

Som kommune er det nu! vi skal sætte foden i jorden og sige STOP. Vi skal lægge ansvaret tilbage til dem som faktisk har ansvaret FORÆLDRENE!

_____________________________________________________

Steffen Møller Pedersen